Om oss

Jämtalndsfjällen

I Sverige, i Jämtlands nordvästra hörn, 65 km från Östersund ligger Föllinge.

DÄR LIGGER SEDAN 1985 VÅR FABRIK OCH HÄR ARBETAR VÅR FANTASTISKA PERSONAL. VI UTVECKLAR, PRODUCERAR OCH   LEVERERAR VÅRA PRODUKTER TILL DESTINATIONER RUNT OM I VÄRLDEN.

Företaget startade under perioden då Lilly Johansson, en föregångare vad gäller kost och hälsa, drev ett hälsohem i Föllinge kallat Föllingegården. Vi fortsätter arbeta efter samma vision som företagets grundare; att skapa effektiva hudvårdsprodukter baserade på ekologiska och icke manipulerade råvaror från naturen. Genom åren har både vår kunskap och tillgången på lämpliga och väl fungerande råvaror ökat vilket gör att vi nu kan presentera ett komplett produktsortiment som lever upp till dagens krav på kvalitet och miljöhänsyn.
Föllinge Hälsoprodukters ledord har sedan starten 1985 varit Harmoni, Balans och Skönhet. I alla våra val oavsett det handlar om råvaror, leverantörer eller våra produkters sammansättning strävar vi efter just detta. 
Inte för mycket, inte för lite utan just precis det perfekt rätta. Det kräver erfarenhet, känsla och inte minst respekt och hängivenhet för det vi håller på med. Den garanti vi ger dig är att vi dagligen arbetar med att försöka förfina, ytterligare förbättra och om nödvändigt ibland förändra delar av det vi gör. Allt för att vi ärligt skall kunna säga att vi tar ansvar för det vi gör och står för.

Det är inte bara den faktiska produkten och förpackningens kvalité som är viktig för oss utan vi är också mycket stolta över att finnas i den del av världen där vi fortfarande har frisk luft, rent vatten och bra miljö. Tack vare det kan vi erbjuda resten av världen våra förnämliga produkter.


I denna webbshop hittar ni produkter från Föllinge, men också våra produkter för djur. Vi har dessutom en del noga utvalda produkter som vi valt att komplettera vårt egna sortiment med. För sanningen är ju den att vi som helhet behöver se över inte bara vår utsida utan även vår insida. Kontakt via email till oss: info@follingeprodukter.se

Välkommen in i vår värld

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Senast inlagda produkter
follinge_bild-saknas_100ml
White Crystal Liniment
175 kr
Citronella Mix
Citronella Mix
250 kr
follinge_bild-saknas_100ml
Tea tree Spray med aloe vera
129 kr